Een goede en passende baan dankzij uw persoonlijk profiel

 


 

Maak een account aan

De man achter Jobconnecto

man achter jobconnecto
Benaderbaar en gelijkheid staat centraal in het leven van onze founder/CEO Pascal van der Voort. Als bemanningslid van een Nederlandse onderzeeboot heeft hij leren werken met verschillende karakters wat de fundering heeft gevormd van het huidige Jobconnecto. Het samenstellen van de juiste mensen in het juiste team maakte dat je het optimale uit een team kan halen. Pascal van der Voort heeft deze ervaring benut door in 2015 een nieuwe vacaturewebsite in de markt te zetten. De kracht van Pascal is dan ook dat hij dagelijks contact heeft met onze gebruikers. Het optimaliseren van Jobconnecto naar de wens van de gebruikers staat dan ook hoog in zijn vaandel.

Hoe helpt Jobconnecto?

Een groot aanbod

Jobconnecto zet zich dagelijks in voor het vernieuwen van ons aanbod. Door verschillende partnerships met bedrijven aan te gaan, bieden wij een continuïteit van onze vacatures. Hierdoor dragen wij er zorg voor dat het aanbod optimaal blijft, zodat u een grotere kans op een baan heeft.

Persoonlijke touch

Jobconnecto kijkt verder dan enkel uw opleiding en werkverleden. Omdat bedrijven tegenwoordig meer op zoek zijn naar passende krachten die een team compleet maken, kijkt Jobconnecto ook naar uw karaktereigenschappen en competenties. Hierdoor ontstaat er een persoonlijke touch in uw profiel.

Sterke matching

Door uw profiel naast een vacature te plaatsen zorgt Jobconnecto voor een sterke matching. Wanneer u als werkzoekende voldoet aan het profiel van een vacature, komt u ook in aanmerking voor de sollicitatieprocedure. U bent dus geknipt voor de aangeboden functie.

Maak direct een gratis account aan!


Maak hier een gratis account aan en wordt gevonden door de beschikbare vacatures. Uw profiel zal uw visitekaartje voor bedrijven zijn. Hoe beter u uw profiel invult, hoe sneller u door vacatures gevonden gaat worden. Maak daarom vandaag nog uw persoonlijk werkzoekende profiel aan.
© 2016 Jobconnecto. Alle rechten voorbehouden